Selger til Norges mest spennende salgsjobb

Strategisk rådgiver Bas Kommunikasjon

Vi vil ha deg som har jobbet med salg tidligere, kanskje du til og med har bakgrunn fra kundeservice eller annen kundebehandling?

Bas Kommunikasjon AS er Norges største kompetansemiljø innen digital markedsføring, automatisert kundedialog og CRM.

Vi er 62 mennesker som jobber med ett eneste mål: å øke verdien av kundebasene til våre kunder. Vi er størst i Norge innen kunderettet markedsføring. Basert på analyse, kundeinnsikt og merkevareforståelse hjelper vi våre oppdragivere å oppnå målbare resultater ved å bygge bedre kunderelasjoner. Vi orkestrerer personalisert og relevant kundedialog i alle kontaktpunkter, kanaler, flater og plattformer - i tradisjonell 1:1 og på web/sosiale media. Vi bruker analyser og avansert modellbygging til å gjennomføre markedsføring og skaper resultater gjennom AI-drevet automatisering. Vi har en bred familie av markedsføringsplattformer, analytiske teknikker og omni-kanale løsninger. Vi arbeider med tjenester og konsepter bygget på innsikt, drevet av teknologi og levert med en kreativ touch. Vi gjør at kundene dine elsker deg og kundelivstidsverdien øker.

Om jobben

  • Stillingsannonsene er fulle av titler som salgskonsulent, salgsrepresentant, KAM, salgsansvarlig, kundekonsulent, key account, sales executive. Det er mange fine titler, som ofte bare har ett formål: å kamuflere at det faktisk er salg det dreier seg om.
  • Vi liker å være ærlige. Kalle en spade for en spade. Vi skal ha en person som er selger, som lever og ånder for å selge, som er glad i faget sitt, og som kan kunsten å selge. Det er viktig at dine kunder liker deg også, vi vil ikke ha råskinnselgeren som andre må rydde opp etter.
  • Annonser etter selgere inneholder masse forslitte uttrykk som stå-på-vilje, sulten, målrettet, stayer, drive, vinner . Vi synes dette er selvfølgeligheter. Vi er på jakt etter deg som for lengst har skjønt at dette er deg. Vi vil ha selgere som er ukuelige optimister, som aldri gir seg, som lærer lett, som er ydmyke og empatiske, men samtidig sterke og stolte. Som er god på booke møter, lage og kjøre presentasjoner, forhandlinger og closing. Du behøver ikke være ferdig utlært. Har du de rette relasjonelle og sosiale egenskapene, men mangler noe av det faglige - søk! Som noen har sagt: we hire for attitude and train for skills.

Om deg

  • Er du kvinne håper vi du søker. Egentlig er kjønn, hudfarge, eller høyde uinteressant. Vi vil ha deg som har jobbet med salg tidligere, kanskje du til og med har bakgrunn fra kundeservice eller annen kundebehandling? Du tåler å ta en telefon til en potensiell kunde du aldri har møtt. Du er god til å systematisk følge opp deltagere fra våre webinarer, konferanser og andre arrangementer. Apropos konferanser, sjekk ut www.dialogkonferansen.no Det er Skandinavias største innen CRM. Vi står bak!
  • Fint om du har en grunnleggende innsikt i faget vårt. Har du arbeidet med epostmarkedsføring, sosiale medier, marketing automation, campaign management, digital annonsering, kundeopplevelser, byråtjenester, kundeklubber, lojalitetsprogram, eller nærliggende herligheter - da må vi snakke med deg! Du skal selge ferdig definerte tjenester som har en klar nytteverdi for kundene og du vil jobbe tett med resten av salgsteamet og våre konsulenter og rådgivere.

Hvorfor skal du søke?

  • Fordi vi vil finslipe din kompetanse på forhandlings- og presentasjonsteknikk, retorikk, uttrykksevner og relasjonelle ferdigheter. Det kan du ta med deg resten av livet.
  • Fordi du vil bygge masse kompetanse i et fag som vokser - og som alle bedrifter er opptatt av. Du vil bli mer verdifull.
  • Fordi Bas Kommunikasjon er et bra sted å jobbe. Vi er sosiale, uformelle, inkluderende, åpne, ivrige, nysgjerrige og lite hierarkiske. Vi er gode til å ta vare på hverandre. Hos oss er det mye latter, uformell stemning, skidager, chips og case, frokostseminarer, utemøter og hytteturer. Vi drives av en vinnerkultur, vil hverandre vel, har masse flinke folk. Du vil lære noe nytt hver eneste dag på jobben. Vi holder til i nye, kule lokaler på Youngstorget. Posten Norge er vår hovedeier.

Send søknaden i dag. Husk, det vi angrer på er som regel de valgene vi ikke tar. Velg oss. Vi vil ikke skuffe deg.

Spørsmål? Ring Rolf på 415 29 684 eller Arild på 926 92 023. Fint om du søker elektronisk via vedlagte link.

Søknader vil bli vurdert fortløpende, så søk i dag!

Om arbeidsgiveren

Vi er størst i Norge innen fagfeltet. Hos oss får du jobbe med store kunder, kjente merkevarer og spennende prosjekter. Tuftet på tilpasset teknologi, gjennom kundeanalyse og kundedialog vi hjelper dem med å styrke relasjonen til sine målgrupper. Du blir en del av et morsomt og kreativt arbeidsmiljø, kjennetegnet av ildsjeler med høy kompetanse.

Søknadfrist 15.01.2021