Prosjekter

Filtrer på kategorier
Demensaksjonen 2019 dame 2

Nytt konsept for Demensaksjonen

Demensaksjonen er en innsamlingskampanje, og for å få folk til å gi penger måtte vi skille oss ut, vekke følelser, ha en tydelig CTA og enkle betalingsløsninger

Header image 27e1714

Hvilepuls med Eika Smålån

Eika har i dag om lag 60 lokalbanker i Norge, fordelt over hele landet. Oppdraget var å skape et konsept som skiller seg ut i mengden og med Eika som tydelig avsender.

Skjermbilde 2021 03 16 kl 16 20 46

Kundedataplattform for Gyldendal

Gyldendal er Norges ledende konsern i bokbransjen. De ønsket å bedre benytte seg av kundedata - selve kjernen i all kundeopplevelse – ved å etablere en kundedataplattform.

Schibsted hos DNB Ha en god dag 18

Et kommunikasjonskonsept som varmer, for Schibsted Bedrift

Schibsted Bedrift samler Norges viktigste nyhetskilder på ett sted og lar bedrifter gi sine ansatte full oversikt over nyhetsbildet. For å aktivere nye og sovende brukere blant DNB-ansatte ville vi lage et konsept som virkelig traff.

Avis kjeller smarttelefonen

Komplett kommunikasjonsbyrå for Pensjonistforbundet

Pensjonistforbundet er Norges fremste organisasjon for eldre. De ønsket et byrå til å bidra med idéutvikling, budskapsvinkling, tekstbearbeiding, innholdsproduksjon, design, målgruppeutvelgelse, databehandling og annonsering i fysiske og digitale kanaler, og valget falt på Bas.

Wattever app 2800

Wattever – en annerledes strømleverandør

Istad Kraft AS har store markedsandeler i hjemmemarkedet Molde og omegn. Nå ønsket de å utforske mulighetene for å ekspandere i andre deler av landet, og samtidig gå inn i et nytt marked med fokus på bærekraftig og fornybar energi.

Ullern helse

Digitalisering av helsevesenet

Helsestasjonene i Norge bruker e-postsystemet IDA til å kommunisere med foreldre etter fødsel. Ved å digitalisere informasjon som tidligere gikk gjennom papir og brosjyrer, har dette spart helsestasjonene mye i papirutgifter, og gitt en unik og enkel måte å umiddelbart knytte tettere bånd med foreldrene.

Sze0dbbe 2

Ny kommunikasjonsplattform for ARK

ARK er Norges største bokhandelkjede. De ønsket å skape en kundeopplevelse som Norge ikke har sett maken til for sine 1,3 millioner ARK-venner.

Varner

Personalisert kundedialog for Varner


Varner er et av Nord-Europas største motekonserner. I likhet med resten av retailbransjen har de hatt store utfordringer når det gjelder digitalisering og netthandel.

Kirkens Bymisjon A Dshel 10001 1

«Gled en som gruer seg til jul» for Kirkens Bymisjon

«Gled en som gruer seg til jul» har satt nye rekorder for Kirkens Bymisjon hvert år siden 2011, og har vunnet gull Max Marketing Mix og ANFO Award.

Skiltbutikken mac

Nå finner flere veien til Postens Skiltbutikk

Postens Skiltbutikk er en nettbutikk hvor du kan få kjøpt postkasseskilt, dørskilt og husnummerskilt. Butikken blir driftet av Bas Kommunikasjon.