Bas + ONE Prediction – det blir ikke mer personalisert enn det!

Av Bård Madsen

14. sep. kl. 12:23

Bas Kommunikasjon har inngått partnerskap med en av Danmarks mest spennende bedrifter innenfor personalisert markedsføring, nemlig ONE Prediction!

Hva er ONE Prediction

ONE Prediction er en skybasert «add-on» som sømløst kan brukes til et hvilket som helst kommunikasjonssystem for å automatisere skreddersydd innhold til mottakers behov og preferanser. Med en kombinasjon av avansert maskinlæring og kunstig intelligens (AI) kan ONE Prediction styrke den personlige relevansen i din markedsføringsstrategi ved å skape kognitive profiler til enhver kunde, basert på deres adferd. Det er dette som gjør ONE Prediction helt unikt.

Ulikt andre aktører på markedet viser ONE Prediction resultater raskt. På bare noen få uker fikk DR Koncerthuset i København, ved hjelp av ONE Prediction, økt billettsalget med 82% og konverteringsraten med 440%. ONE Prediction, sammen med DR Koncerthuset, vant også gull i Marketing Automation og sølv i Personalisation ved årets Danish Digital Awards 2020. Se det fullstendige caset i videoen under.Krever ingen store forkunnskaper

ONE Prediction krever ingen store forkunnskaper, men vi i Bas Kommunikasjon hjelper deg gjerne å komme i gang, og sammen ser vi på hva ONE Prediction kan gjøre for akkurat deg og din bedrift. Dette er ikke bare et genialt produkt, men også et treffsikkert verktøy for å skalere din bedrifts lønnsomhet og samtidig optimalisere din kundereise.

Vil du vite mer?

Er du interessert i en test-periode eller vil vite mer om ONE Prediction, ta kontakt med bard.madsen@bas.no, tlf 975 03 024

Synes du dette var spennende å lese om? Få oppdatering om nye blogginnlegg og arrangementer fra Bas.


Andre artikler