4 enkle grep for en mer effektiv arbeidshverdag

14. sep. kl. 12:16


Er du prosjektleder, innholdsrådgiver eller har du kanskje nyttårsforsetter om å bli den mest strukturerte versjonen av deg selv? Du er ikke alene! Jeg har samlet fire verktøy som ofte blir brukt i Bas 🤓

For du er virkelig ikke alene. Jeg er en av de som har 1001 ting å huske på, og kan surre litt ekstra når det samler seg mye oppgaver. Men, jeg er på saken, og derfor har jeg spurt innholdsrådgivere, prosjektledere og CRM-spesialister i Bas hva som gjør dem mer effektive på hjemmekontoret! 👇


(We️) Miro

Den nye favoritten i Bas! Både vi og kundene våre elsker Miro. Her holder vi ofte workshops, brainstorms, planleggingsmøter og sosiale sammenkomster. Dette programmet er med andre ord perfekt når man jobber hjemmefra, og når man trenger å tømme hodet.

Og det beste av alt, du kommer langt med gratisversjonen av Miro.

MiroToggl

Løsningen for deg som er like treig og surrete som meg når det gjelder timelister (unnskyld, teamleder Miriam). Toggl fungerer som en stoppeklokke når du starter et nytt prosjekt. Når timene skal føres kan Toggl fortelle deg hvor mye tid du har brukt på hvert prosjekt + en haug med andre funksjoner!

TogglRocket 🚀


Dette var nesten litt revolusjonerende for meg 🤯 Jeg er sikkert ikke den eneste som kaster bort tid på å finne emojis, og snarveier på Mac som command + control + space = bare styr ❌.

­­Alt du trenger å gjøre med Rocket er å skrive :navn på emoji. Prøv :orange for 🍊. Det fungerer overalt, alltid!

Rocket


Todoist


Todoist
er genialt for deg som har post-it-lapper over hele skjermen (meg), eller bare savner bedre struktur. Todoist er en huskeliste som gjør det enklere for deg å holde oversikt over alt du skal gjøre – her kan du skrive inn alt du må huske, på både jobb og fritid. Du kan lage prosjekter, allokere oppgaver til en spesiell dag, eller bare lage generelle lister.

Det beste av alt, det finnes som app til både skrivebordapp og mobil, og er helt gratis!

Todoist


Har du noen gode verktøy på lur? Send meg en melding på LinkedIn 💛


Synes du dette var spennende å lese om? Få oppdatering om nye blogginnlegg og arrangementer fra Bas.


Andre artikler