Nå kan du få personalisert video hos Bas 💫🎥

02. juni kl. 13:17

På bildet er art director i Bas Joachim Krogvold, Pablo Rosales fra Seen, og COO i Bas Are Solberg.

Personalisert video er en spennende og for mange ny kanal som integrerer elementer som for eksempel kundens navn, alder eller preferanser – egentlig hvilken data som helst. Det vekker oppmerksomhet og følelser hos kunden, noe Seen har vist gjennom mange kampanjer.

Vi i Bas mener nøkkelen til god kundekommunikasjon ligger i personalisering, og leverer strategisk og operasjonell bistand knyttet til å personalisere kundeopplevelsen i alle kanaler: e-post, SMS, app, nettsider, SoMe, DM, transaksjonelle meldinger, og så videre. Vi bruker vår metodikk for helhetlige kundereiser og -kommunikasjon og setter det opp for våre kunder, typisk i Marketing Automation-verktøy og CDPer (kundedataplattformer).

Personaliserte videoer blir enda en kanal som vil sikre at kundekommunikasjonen blir relevant og gir gode kundeopplevelser. Med Bas’ ekspertise på personalisering, bruk av relevante datapunkter og samhandling på tvers av kanaler og Seens ekspertise på personalisert video kan vi hjelpe enda flere bedrifter å nå kunder!

Er du interessert i å høre om personalisert video? Ta kontakt med en av oss i Bas eller send oss en e-post på hei@bas.no, så hjelper vi deg gjerne 🙌


Andre artikler