Våre tjenester

Performance

Enten du selger fysiske varer, ønsker å bygge brandet gjennom tilstedeværelse på nett eller lever av leads er ofte stedet å starte gjennom betalt annonsering på nett. Vi i Bas har sterk kompetanse på å sette opp effektive kampanjer på tvers av ulike betalte kanaler. Gjennom mange års erfaring har vi god innsikt i hvilke kanaler som fungerer bra for ulike bransjer, og hvordan markedsbudsjettet bør fordeles på de ulike kanalene for å få mest igjen for hver annonsekrone.

Performance teamet hos Bas hjelper deg med oppsett av annonsekontoer (hvis du ikke allerede har det), kampanjer, søkeordsanalyse, innhold, utforming og design av bilder, oppsett av verktøy for analyse og konverteringssporing samt drift og day to day optimalisering. Vi jobber med alt fra multinasjonale bedrifter med store komplekse kontoer til mindre bedrifter. En fellesnevner er at vi alltid går analytisk til verks og bruker data og analyse til å foreta riktige beslutninger for dine markedsføringsaktiviteter med et personalisert budskap.

Kanaler vi er eksperter på er blant annet:

  • Facebook
  • Instagram
  • Google Ads (søk, display, YouTube, shopping)
  • LinkedIn
  • Snapchat
  • TikTok
  • Pinterest

Vi er veldig opptatt av å måle alt vi gjør, og å optimalisere kampanjer slik at vi får flere konverteringer for pengene. Du som kunde kan forvente deg en proaktiv partner som er «hands on» til enhver tid. En av våre største styrker er at vi elsker å teste – både målgrupper, søkeord, annonsetekster og kanaler – noe som gjør at du sitter igjen med den mest optimale miksen.

Eksempler fra våre kunder

Bas er hovedbyrået til Eika Gruppen – en lokalbankkjede bestående av ca. 50 lokalbanker. Vi leverer alt fra Google Søk og performance til konseptutvikling. Performance avdelingen i Bas lever og ånder for tall og å se effekten av optimaliseringene vi gjør. For eksempel har vi senket kostnad per klikk fra 6,67 kr til 1,67 kr for en av våre kunder – da sier det seg selv at både vi (og kunden) ble ganske happy! Det betyr nemlig at vi fikk hele fire ganger mer igjen for annonsekronene, og antall lenkeklikk doblet seg i tillegg.

Som et annet eksempel senket vi kostnad per klikk på en annen kundes Google-konto fra 15 kr til ca. 9 kr, og økte click trough-rate med hele 8%. Det er slike resultater som driver oss!

Book tid med Anna for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg!