Våre tjenester

Flyttefordel

Er du på jakt etter nye kunder? Vi drifter Flyttefordel, tidligere Postens Flyttehjelp, som er en effektiv kanal for leadsgenerering. Kundene melder inn sin nye adresse på posten.no og får gode, flytterelaterte tilbud fra forskjellige annonsører, som for eksempel din bedrift. Flytteren huker av for de annonsørene de ønsker tilbud fra og vi sender over leads (navn, adresse, e-post, tlf.nr osv.) og samtykke til å kommunisere med disse. Eller vi kan sende flytteren en link til din nettbutikk eller landingsside.

Er din bedrift en landekkende bedrift eller en nisjebutikk på hjørnet? Vi kan vise din annonse bare for ditt geografiske område. Vi kan også segmentere på kjønn, alder og antall som bor i husstanden.

Hver dag passerer det ca. 250 personer identifisert med Vipps gjennom Flyttefordel – dét er mange nye potensielle kunder i løpet av et år! Dette er et fantastisk marked å få en bit av, enten din bedrift er strømleverandør, treningssenter, forsikringsselskap, tannlege, baderomsbutikk eller noe helt annet.

Annonsen din vises for mange flyttere hvert år, men du betaler bare for de som responderer på annonsen din.

Book tid med Calle for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg!