Våre tjenester

CRM

CRM er sentralt for å pleie kundeforhold, og vi har mange års erfaring med å bruke CRM til å hjelpe bedrifter som din å finne, få og beholde kunder. Det kan være vanskelig å velge riktig CRM-system for akkurat din bedrift – du må ha mulighet til å spore dataene som er relevant, men det er viktig å ha rom til å skalere skulle behovene endre seg.

I Bas er vi eksperter på ulike CRM-systemer, inkludert Agillic, Selligent og Salesforce, og kan hjelpe deg å finne et som passer din bedrift. Og om du er på jakt etter noe annet – enten det er en treffsikker strategi, skreddersydde kundereiser, innsikt i dine kunders individuelle behov eller råd om kunderelasjoner – hjelper vi mer enn gjerne til med det også.

Marketing automation

Våre løsninger dekker alt fra enkle kampanje-, e-postverktøy og print-tjenester, til sofistikert kundeanalyse og avanserte marketing automation-systemer. Vi har erfaring med flere av markedets andre ledende MA-systemer som: Salesforce, Teradata, Adobe, SAS, CI, SAP CRM, Apsis, Eloqua og SiteCore.

Les om våre produkter og tjenester: