Våre tjenester

Agillic

Personalisert kommunikasjon på tvers av kanaler!

Våre danske venner i Agillic leverer det vi mener er markedets beste verktøy for omnikanal kundedialog. Agillic er en SaaS-løsning som lar deg levere personaliserte opplevelser til prospekter og kunder, og hjelper deg raskt i gang med marketing automation. Løsningen er drevet på data og innsikt slik at kommunikasjonen blir tilpasset både kanalen og mottakeren.


Med Agillic er det enklere å:

  • Forbedre konverteringsrater på kommunikasjonen
  • Skape bedre kundeopplevelser og mer tilfredse kunder
  • Øke levetidsverdi og redusere kundefrafall (churn)

Frame 55

Vi er eneste gullpartner i Norge

Vi i Bas er utrolig stolte av å være utnevnt som Agillic Gold Partner. Å være sertifisert Agillic Gold Partner betyr at vi har Agillics bekreftelse på at vår faglige ekspertise er i toppklassen. I Bas er vi en hel gjeng som sitter på Agillic-sertifisering, og vi fyller absolutt alle kategoriene - inkludert superbrukere på konfigurasjon og sertifiserte på teknisk integrasjon og oppsett av e-postmaler.

Bas har blitt Agillic Gold partner

Skjermbilde 2023 06 19 kl 09 55 04

Våre Agillic kunder

Noen av de største merkevarene innen retail, media og bredbåndskommunikasjon i Norge har tatt i bruk Agillic med støtte fra oss i Bas. Vi jobber tett med alle disse for å sikre at de får mest mulig verdi av løsningen og skaper magiske kundeopplevelser for sine kunder.

Bas fikk oppdraget å implementere Agillic for Varner

Frame 57

Vurderer du å bruke Agillic?

Vi er offisielle Agillic-partnere og spesialister i Marketing Automation, inkludert valg og implementering av systemer som Agillic. Vi sitter alltid klare med gode råd til valg av Marketing Automation – system.


Chief Commercial Officer i Agillic, Bo Sannung, forteller om samarbeidet med Bas:

Book tid med Are for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg!