Våre tjenester

FokusGPT

Møt Bas FokusGPT!

Bas FokusGPT er en assistent som kan hjelpe deg med å lage e-post og annet kreativt innhold som er tilpasset akkurat dine kunders behov og ønsker. Merk at dette er en demoversjon.

Bas FokusGPT bruker data fra Bas Fokus for å forstå hva som er viktig for kundene dine, og lager innhold ut ifra dette. For eksempel, hvis Bas FokusGPT finner ut at mange av dine kunder er opptatt av miljøet, kan den lage en e-post som fokuserer på miljøvennlige produkter eller tjenester. Eller hvis Bas FokusGPT ser at mange kunder er interessert i å spare penger, kan den lage en kampanje som gir rabatter eller tilbud på produkter og tjenester.

Bas Fokus

Så hva er produktet bak, som gir assistenten disse dataene? Det er Bas Fokus, en helt unik tjeneste i Norge som gir deg innsikt i den norske befolkningens verdier, beslutningsprosesser og økonomi - også blant dine kunder! Bas Fokus inkluderer variabler som grad av miljøvennlighet, impulsivitet, kultur, og mye mer. Her kan du lese mer om Bas Fokus.

Slik fungerer Bas Fokus

Bas Fokus er en kombinasjon av menneskelig vurdering og datadreven innsikt. Først velger vi ut hvilken målgruppe vi vil nå ut til basert på vår forståelse og erfaring. Deretter bruker vi en prosess som heter "data mining" for å finne hvilke data som best passer målgruppen. Til slutt bruker vi "clustering" for å la dataene selv avsløre hva som er viktig eller relevant.Ved å analysere disse dataene kan vi få verdifull innsikt som kan hjelpe bedrifter med å rette sine markedsføringskampanjer og tilbud til spesifikke kundegrupper. Og her kommer Bas FokusGPT inn – den hjelper deg med å lage disse kampanjene.

Test Bas FokusGPT

Har du lyst til å teste assistenten? Her er en demo: https://fokus-gpt.azurewebsites.net/

Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle assistenten. Ta gjerne kontakt med Eystein om du har noen spørsmål.