Våre tjenester

Sosiale medier

Hvordan bli synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn eller andre sosiale medier? Kanskje trenger du hjelp til å poste organiske innlegg på Facebook- eller Instagramsiden din? Eller kanskje ønsker du å oppnå bedre resultater på Facebook-annonsene dine?

Vi i Bas hjelper deg og din bedrift med både innhold, konseptutvikling, animasjoner, teknisk kampanjeoppsett og håndtering av annonsebudsjett. Vi kan også sette opp en digital kundereise der sosiale medier spiller en større eller mindre rolle. Vi jobber med både store konserner og små startuper, noe som gjør at vi er vant til å tenke strategisk samtidig som vi er opptatt av å få mest mulig ut av markedsbudsjettet ditt.

Klar for å ta SoMe-kanalene dine til nye høyder? Vi tar gjerne en prat for å finne ut hvordan vi kan hjelpe bedriften din.

Vi jobber med:

  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • YouTube
  • TikTok
  • LinkedIn
  • Pinterest


Sosiale medier for bedrifter

Vi i Bas jobber daglig med sosiale medier-kanaler for våre kunder. Vi sørger for å komme med anbefalinger i tråd med de nyeste trendene, samt optimalisere og forbedre betalte annonser. I dag spiller både organisk og betalt synlighet en stor rolle. Vi hjelper din bedrift å bli synlig i form av engasjement (eksponeringer, likes, kommentarer, delinger) og følgere. Vi hjelper deg også å oppnå betalt synlighet ved å lage målrettede annonser, som vi hele tiden følger opp og optimaliserer for best mulig effekt.

En av våre sosiale medier-kunder

Bas er et komplett kommunikasjonsbyrå for Pensjonistforbundet. Vi er en aktiv rådgiver i planlegging og gjennomføring av ny SoMe-strategi, og bidrar til å løfte forbundets kompetanse og digitale tilstedeværelse. Vi produserer nye kampanjer og aktiviteter i sosiale medier ukentlig, for å promotere webinarer og podcaster, medlemsverving og forbundets politiske budskap. Her tar vi også i bruk virkemidler som filmer og animasjoner.

Les mer om vårt arbeid med Pensjonistforbundet her


Book tid med Anna for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg!